Tagdækker Frederikshavn

Tagdækning fra kyst til kyst

Er du bosat i Frederikshavn eller området deromkring, vil du sikkert gerne bidrage til, at dit hjem eller din erhvervsbygning tager sig godt ud i byen og i det omkringliggende smukke landskab. En af de måder, du kan gøre det på, er ved at få dit tag til at funkle om kap med solen.

Hos Jammerbugt Tag kommer vi som din tagdækker i Frederikshavn gerne ud til dig og sørger for, at dit tag står, som du ønsker det. Uanset om du gerne vil have lagt et nyt tag, eller du bare synes, dit tag trænger til at blive plejet og renoveret, kan vi klare opgaven.

Vi udfører alle former for tage i tagpap i hele Nordjylland for både private og erhverv, og vi gør det på et meget højt niveau, når det kommer til både kvalitet og professionalisme.

Hvorfor vælge Jammerbugt Tag?

Vi har mere mange års erfaring inden for branchen, og det har givet os en masse praktisk viden. Vi ved eksempelvis, at antallet af virksomheder, som tilbyder tagdækning, er højt. Alligevel mener vi, at vi hos Jammerbugt Tag kan gøre noget ekstra for dig, som vil give dig en unik byggeoplevelse.

Vi ved, at mange har en opfattelse af, at håndværkere måske ikke kommer til tiden, ikke er til at få kontakt med og ofte udskyder hele processen. Sådan er det ikke, hvis du benytter Jammerbugt Tag.

Vi har i vores tagpap firma i stedet besluttet os for, at vi vil gøre op med byggebranchens til tider dårlige ry. Derfor vægter vi god dialog, personlig service og overholdelse af deadlines tårnhøjt.

Processen for tagdækning

Alt efter om det er en renovering eller et nyt tag, du ønsker, så er processen forskellig. Ønsker du en renovering, vil der typisk indgå først en rens af taget samt en efterfølgende maling af taget. Ønsker du i stedet et helt nyt tag, er der en række forskellige beslutninger, der skal tages, før arbejdet påbegyndes.

Hos Jammerbugt Tag har vi heldigvis erfaring med alle former for tagdækning, og vi har derfor mulighed for at vejlede dig hele vejen gennem processen.

Fælles for de to processer er, at det starter ud med et møde ude hos dig. Her gennemgår vi sammen projektet, taler om materialer, dine ønsker og meget mere. Sammen får vi dannet et overblik over hele forløbet.

Et skræddersyet tilbud fra din tagdækker i Frederikshavn

Når vi sammen har gennemgået projektet ude hos dig, skræddersyer vi et tilbud til dig. Herefter præsenterer vi pris, varighed etc. for dig, og det er naturligvis helt uforpligtende. Bliver vi efterfølgende enige om alt det praktiske, er vi parate til at gå i gang med at forvandle dit tag.

Tag endelig gerne kontakt til os allerede i dag, så vi kan drøfte, hvad du ønsker, der skal ske med dit tag. Vi garanterer dig, at den personlige service og tryghed starter med det samme, for vedkommende, du får i røret, er den samme, som møder op hos dig. Du har derfor direkte kontakt med dem, der udfører dit arbejde, fra begyndelsen.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes