Tagdækker Hjørring

Professionel tagdækning i Hjørring

Synes du, at navnet Jammerbugt Tag klinger af et firma, som kun udfører tagdækning i Jammerbugt? Så tager du desværre helt fejl.

Jammerbugt Tag er et tagpap firma, som udfører alle former for tagdækning med tagpap over hele Nordjylland. Er du bosat i området omkring Hjørring, kan du derfor roligt tage fat i os, hvis du står i en situation, hvor dit tag enten skal renoveres eller fornyes. Det gælder uanset, om du sidder som privat- eller erhvervskunde.

En lille virksomhed med stor erfaring

Jammerbugt Tag er et forholdsvis lille tagdækkerfirma, som får mere og mere fat i det nordjyske marked. Det skyldes især, at vores arbejde altid er veludført og solidt, og så er vi samtidig til at regne med. Vi overholder vores aftaler og tidsfrister, og så er vi altid til at komme i kontakt med, så du oplever en god og tryg kommunikation.

Selvom Jammerbugt Tag startede som en iværksætterdrøm, er det stadig mere end 6 års erfaring inden for tagdækning, den drøm bygger på. Vi har derfor en generelt stor viden inden for faget, og det bruger vi i praksis.

Forskellige typer projekter

Pris og varighed af processen for dit tag kan variere alt efter, om du ønsker en renovering af dit tag, eller du vil have et helt nyt tag. Der er mange faktorer, som spiller ind på prisen, når du søger tagdækning i Hjørring.

Når vi har gennemgået projektet hos dig, skræddersyer vi et tilbud for hele forløbet. Tilbuddet er naturligvis uforpligtende, men ender du med at sige ja, kan vi garantere dig, at du får et resultat, du vil få glæde af i rigtig mange år.

Et arbejde i øjenhøjde

Selvom vi udfører et stykke arbejde, som foregår oppe i højderne, er vi ikke bange for at se dig i øjnene. Du kan stole på os fra start til slut, for vi udfører kun arbejde, som vi ved, du bliver tilfreds med. Vi er fleksible og hurtige, men vi er samtidig enormt effektive i vores arbejde.

Vi overholder vores deadlines, og så er det samtidig vigtigt for os, at du oplever en god kommunikation. Det løser vi blandt andet ved, at vi ikke har nogle mellemled. I stedet er du direkte i kontakt med udføreren fra start. Det mener vi er personlig, god og tryg service.

Vi kan løse ethvert problem som din tagdækker i Hjørring

Vores store erfaring trækker vi på i alt det arbejde, vi udfører. Der er ikke den problemstilling, vi ikke har stået overfor før, og du kan derfor være sikker på, at du er i trygge hænder hos os.

Vi har hidtil arbejdet med både små og store byggeprojekter for både erhverv og private, og vi har derfor fået opbygget en bred viden om tagdækning. Uanset om du ønsker renovering af dit nuværende tag, eller du ønsker et helt nyt tag, kan du være sikker på, at vi kan komme med gode råd og relevant sparring. Har du os til at arbejde med dit tag, kan du derfor være sikker på, at resultatet bliver som ønsket.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes