Tagdækker Jammerbugt

Din lokale tagdækker i Jammerbugt

Er du bosiddende i skønne Jammerbugt? Har du brug for en tagdækker, men ønsker du samtidig at støtte en lokal virksomhed? Så er vi uden tvivl det rette firma til opgaven. Vi kan klare alle former for tagdækning for både private og erhverv.

Det er ikke tilfældigt, at navnet Jammerbugt indgår i vores firmanavn. Vi er stolte af, at vores virksomhed har rødder i netop Jammerbugt, så selvom vi i dag udfører håndværk i hele Nordjylland, har vi bestemt ikke glemt, hvor det hele startede. Bruger du os til at ordne dit tag, støtter du derfor samtidig en lokal virksomhed.

Alt i tagdækning i Jammerbugt

Vi er et professionelt firma, som kan udføre alt i tagpap. Vi kan klare både renovering af dit nuværende tag, og vi kan lægge et helt nyt, hvis det er det, du ønsker.

Ønsker du en renovering af dit tag, foregår det typisk ved, at vi renser dit tag for mosdannelser og alger. Vi sørger for, at dit tag ikke har revner, men fremstår sundt og vedligeholdt, inden vi maler det i den farve, du ønsker.

Nyt tag i Jammerbugt?

Er det i stedet et helt nyt tag, du ønsker, gennemgår vi processen med dig først. Her får vi talt igennem, hvilket type tag du ønsker, dit valg af farve og materialer og meget mere, for der er meget, der skal tages stilling til, når et nyt tag skal lægges. Ønsker du eksempelvis, at det er et bæredygtigt tag, du får lagt? Eller skal der være isolering? Bare rolig, vi guider dig gennem hele processen, hvis du synes, det hele kan være lidt forvirrende. Vi kommer derfor altid gerne med gode råd og vejledning, når du har brug for det.

Selvom vi udfører forskelligt arbejde, så er processerne fælles ved, at vi altid anvender de bedste materialer. På den måde er vi sikre på, at resultatet med garanti er i orden, og at taget bevarer en lang levetid hos dig.

Pris kan variere, men ikke kvaliteten

Prisen og varighed af projektet kan variere alt efter dine ønsker. Men selvom prisen ikke er givet på forhånd, kan du være sikker på, at vi lover både kvalitet og professionalisme helt fra begyndelsen.

Vi vægter det højt, at du oplever et højt niveau af service, som samtidig er meget personlig. Hos os har du derfor allerede helt fra begyndelsen direkte kontakt med udføreren, så du ikke oplever forstyrrende mellemled eller kontakt med mange forskellige håndværkere. Vi mener, det giver dig en tryg oplevelse, så du altid føler, at du er i gode og kyndige hænder.

Derudover er vi meget effektive og hurtige, men det betyder ikke, at vi går ned på kvaliteten. Vi gør ikke noget halvt, og du kan være sikker på, at arbejdet er veludført, når vi afslutter forløbet.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes