Tagdækker Nørresundby

Professionel tagdækker i Nørresundby

Befinder du dig i Nørresundby, og har du brug for en tagdækker? Så er det nu slut med at lede, for uanset hvad opgaven lyder på, kan Jammerbugt Tag klare sagen. Vi udfører alle former for tagdækning for både erhverv og private, og vi har tilmed stor erfaring med det.

Vi har hos Jammerbugt Tag mere end 6 års erfaring med tagdækning, og vi har derfor opnået en bred vifte af viden, når det kommer til at arbejde med tagpap. Du kan derfor roligt henvende dig til os som både privat- eller erhvervskunde, for der er ikke den problemstilling, vi ikke kan løse.

Renovering eller nyt tag?

Vi kan hos Jammerbugt Tag hjælpe dig med både at lægge et nyt tag hos dig, eller vi kan sørge for, at dit nuværende tag for en grundig renovering.

Vælger du, at dit tag skal være nyt, er der flere store beslutninger, der skal tages. Ønsker du eksempelvis, at dit tag skal være bæredygtigt og klimavenligt? Eller skal det i stedet være isoleret? Der er masser af muligheder, og vi står naturligvis klar til at give råd og vejledning under hele processen, så du opnår det bedste resultat.

Vælger du i stedet, at dit tag skal renoveres, så foregår det ved, at dit tag bliver renset fuldstændig for alger og mos, og revner og lignende bliver klaret, inden vi maler taget i den farve, du har ønsket.

Proces, pris og tid kan variere

Processen er forskellig alt efter, hvad du ønsker, der skal laves. Men fælles er, at hver proces starter med, at vi gennemgår projektet med dig, inden vi laver et tilbud til dig med pris og varighed. Prisen og forløbet er forskelligt fra kunde til kunde, da mange faktorer kan have indflydelse. Det spiller eksempelvis en rolle, om du ønsker en samlet løsning, hvor vi leverer både tagdækning og tømrerarbejde, eller om du selv står for at kontakte en tømrer.

Det tilbud, du får, er selvfølgelig uforpligtende. Det er først, når alt det praktiske er plads, at vi er klar til at starte arbejdet hos dig. Når vi til gengæld først er i gang, kan du være sikker på, at det arbejde, vi udfører, er af højeste faglige kvalitet, og at vi overholder de aftaler, vi har indgået.

Vi står til rådighed som din tagdækker i Nørresundby

Ring eller skriv gerne til os allerede i dag, så vi kan få en snak om, hvad du har af ønsker for dit tag. Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv derfor ikke med at kontakte os.

Husk også, at det ikke kun er mens, du bor i Nørresundby, at vi kan hjælpe dig med din tagdækning. Rent faktisk udfører vi godt håndværk i hele Nordjylland, og skulle du en dag flytte helt væk fra Nordjylland, må du stadig gerne have os i baghovedet. Vi kører gerne langt for at udføre et godt stykke arbejde for dig.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes