Tagdækker Nordjylland

Tagdækning over hele Nordjylland

Selvom vi hedder Jammerbugt Tag, er det på ingen måde ensbetydende med, at det er det eneste område, hvor vi udfører tagdækning. Vi kører glædeligt rundt og udfører alt i tagpap i højeste kvalitet, uanset hvor du befinder dig i Nordjylland.

Står du i en situation, hvor du har brug for at få fornyet eller renoveret dit tag, men du befinder dig uden for Nordjylland, skal du heller ikke tvivle på at tage kontakt til os alligevel. Vi kører også gerne længere rundt i landet for at udføre en opgave for dig. Hos Jammerbugt Tag er det vigtigste, at du er tilfreds, og det kører vi gerne langt for, at du bliver.

Kvalitet og tryghed kommer først

Vi har hos Jammerbugt Tag nogle værdier, som vi dagligt efterlever i alt vores arbejde. Det er blandt andet vigtigt for os, at alle vores kunder oplever en god og personlig service. Det sørger vi for at efterleve ved, at alle vores kunder er i direkte dialog med udføreren helt fra begyndelsen af.

Derudover er det vigtigt for os, at alle, både privat- og erhvervskunder, oplever, at der altid er en effektiv kommunikation og en behagelig dialog. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at det arbejde, vi udfører, altid er fuldstændig i orden. Hvis du ikke er tilfreds, er vi det heller ikke.

Giv os et kald

Vi er klar ved telefonen og på mail allerede i dag, og du kan derfor roligt henvende dig til os med det samme. På den måde kan vi hurtigst muligt få et overblik over, hvad du skal have hjælp til, så vi snarest kan komme i gang med at hjælpe dig.

En skræddersyet løsning fra din tagdækker i Nordjylland

Efter vi har gennemgået projektet hos dig, regner vi et samlet tilbud til dig på både pris og varighed. Tilbuddet er selvfølgelig uforpligtende, men hvis du siger ja til, at vi skal ordne dit tag, kan du være sikker på, at resultatet bliver præcis, som det skal være. Vi gør aldrig noget halvt, og vi er professionelle helt fra yderst til inderst.

Hvilke ønsker har du til din tagdækning?

Det er med stor sandsynlighed ikke tilfældigt, hvis du har besøgt et sommerhusområde, hvor alle tagene var belagt med mos. I nogle boligområder, eksempelvis ved sommerhuse, er der konkrete krav, som fortæller, at tagene skal være sedum tage, da området skal bestå af klimavenlige tage.

Vores erfaring siger os, at det bliver mere og mere udbredt, at sådanne krav er fastlagt. Det gælder både i sommerhusområder, men det kan også være ved erhvervsbygninger eller andre boligområder, hvor krav om bæredygtige og klimavenlige tage skal efterleves.

Hvis du skal have udført tagdækning eller skal have renoveret dit tag for at efterleve bestemte krav, skal du endelig tage kontakt til os. Vi har stor erfaring inden for området, og vi vil med stor glæde også hjælpe dig med at få dit hus til at opfylde krav og ønsker for dit boligområde.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes