Erhverv

Din specialist i tagdækning

Sidder du i en virksomhed, hvor I mangler det rette tagdækkerfirma til at ordne jeres tag? Så er du havnet det helt rigtige sted. Jammerbugt Tag er en virksomhed med stor erfaring inden for tagdækning for erhverv, og vi kan udføre alt i tagpap.

Vi har tidligere arbejdet for en masse forskellige erhvervsvirksomheder og indgået i både små og store byggeprojekter. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed med enten renovering af det nuværende tag eller etablering af et helt nyt tag.

Øje for detaljen som din tagdækker i Nordjylland

Hos Jammerbugt Tag har vi i den grad øje for detaljen, for vi kan med stolthed i stemmen sige, at hos os går veludført håndværk og overholdelse af tidsplan hånd i hånd.

Vi vægter kvalitet, god dialog og stor professionalisme højt, og det har vi gjort i mere end 6 år. Vi er seriøse helt fra begyndelsen, men vi har, trods et arbejde i højderne, vores ben solidt plantet på jorden. Vi er fleksible og effektive, og så er vi i den grad til at regne med.

erhverv-sektion2
erhverv-sektion

Er der krav, der skal opfyldes?

Der ligger mange års erfaring med tagdækning bag den service, vi yder. Vi ved derfor også, at der kan eksistere nogle bestemte krav, I som virksomhed skal opfylde, når et nyt tag skal lægges, eller det gamle skal renoveres.

Det kan være, I ønsker isolering i jeres tag (også kaldet varme tage). Eller det kan være, I skal opfylde kravene om et bæredygtigt og klimavenligt tag. Hvis ja, er det intet problem, da sedum tage og isolering også er områder, vi har stor erfaring med at yde vores ekspertise indenfor.

Vi kan udarbejde et specifikt tilbud til jeres virksomhed, som er målrettet de bestemte ønsker og krav, I har til jeres tag. I kan derfor roligt tage fat i os, så er I i trygge hænder fra start til slut.

En samlet løsning

Processen foregår typisk ved, at når der er indgået en dialog, kommer vi ud og mødes med jer og evt. også jeres tømrer. Her bliver projektet gennemgået, og der bliver drøftet valg af farver og andet relevant. Derefter bliver der regnet et tilbud ud, hvorefter arbejdet kan påbegyndes, når det praktiske er på plads.

Vi tilpasser gerne enhver situation efter, hvad der passer jer. Vær derfor opmærksom på, at vi hos vores tagdækkerfirma også tilbyder stor entreprise, hvor tømreren er med fra Jammerbugt Tag. Vi kan derfor sørge for, at både tagpap og tømrerarbejdet bliver udført sammen. På den måde undgår du at skulle etablere kontakt til flere virksomheder.

Vi står klar til at hjælpe dig

Du skal ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du står og har brug for en løsning til dit tag. Vi udregner gerne et tilbud til dig, som ikke er bindende, men som er skræddersyet til netop jeres erhverv.

Service og reparationer er altid inkluderet i prisen – og det er det gode resultat naturligvis også.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes