Privat

Din personlige tagdækker i Nordjylland

Vi har hos Jammerbugt Tag stor erfaring med at udføre alt i tagpap til private, og vi kan helt sikkert også hjælpe med at finde den perfekte løsning til dig og dit hjem.

Går du og drømmer om at få lagt et helt nyt tag? Eller har du måske fundet frem til, at en renovering af dit gamle tag er tilstrækkeligt? Hvis du selv er i tvivl, hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvad der er bedst i den enkelte situation.

Vi har med vores mange års erfaring stået over for et væld af forskellige situationer og problemstillinger som tagdækker i Aalborg og Nordjylland. Det har givet os både kompetencer og viden til at løse alt inden for tagdækning. Vi kan derfor med sikkerhed også hjælpe dig med en professionelt udført løsning i høj kvalitet.

Hvilke ønsker har du?

Der er ikke det, vi ikke kan lave af tage i tagpap. Vi har mange forskellige ydelser, og vi tilpasser dem gerne til dig og dine behov. Vi kan eksempelvis udføre tagpap med listedækning, som vil give dit hjem et lækkert og arkitektonisk udtryk. Vi kan også lave klimavenlige tage og meget andet.

Vi kan klare alle former for tagdækning med tagpap, og vi gør det altid med fuld seriøsitet og masser af engagement som professionel tagdækker i Nordjylland. Vi er aldrig tilfredse, før du er det, fordi vores faglighed står på spil ved hver eneste opgave.

privat-sektion
privat-sektion2

Har du lyst til at høre mere?

Hvis du er blevet nysgerrig på at vide mere om vores ydelser som tagdækker i Nordjylland, og hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os både på telefon og over mail.

Husk, at vi også altid gerne kommer ud og vurderer opgaven hos dig og giver et tilbud efterfølgende, som naturligvis er fuldstændig uforpligtende.

Kunden i fokus

Den personlige service er uden tvivl vores varemærke ved Jammerbugt Tag. Vi vægter det højt, at du som kunde føler dig velinformeret fra start til slut af din personlige tagdækker. Du kan derfor være sikker på en god dialog og relation, når du er kunde hos os, for er det den samme håndværker, du har, helt fra start til slut.

Tag med tagpap – processen fra start til slut

Hvordan er processen, når dit tag skal renoveres, eller der skal lægges et helt nyt? Hos Jammerbugt Tag er forløbet meget ligetil. Vi sørger for det hele, så du kan føle dig tryg under hele projektet.

Når først vi har indgået i dialog, kommer vi ud og vurderer opgaven hos dig. Her kommer vi med forslag, gode råd og vejledning, hvis du har behov for det. Vi har stor viden inden for faget og deler gerne ud af vores ekspertise og erfaring, så resultatet altid bliver en kombination af dine ønsker samt vores faglige kyndighed.

Når vi har foretaget en gennemgang, bliver der udregnet et tilbud til dig. Det bliver skræddersyet alt efter omfanget, og derfor kan prisen variere alt efter dine ønsker og behov. Service og reparationer er naturligvis inkluderet i prisen.

Når alt er på plads, er vi klar til at påbegynde arbejdet hos dig. Du kan af os forvente et stykke veludført arbejde, som står færdigt til den aftalte tid.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes