Tagrenovering

Følelsen af et nyt hjem

Har du oplevet at gå forbi et velkendt hus i nabolaget, som fra den ene dag til den anden pludselig står som helt nyt hus? Det skyldes garanteret, at taget har været gennem en tagrenovering af en professionel tagdækker. Et tag er uden tvivl noget af det, som kan forandre udtrykket på et hus mest.

Jammerbugt Tag er et professionelt tagpap firma, som kan udleve præcis de ønsker, du måtte have til renovering af dit tag.

Indhent gratis tilbud

Hvad er tagrenovering?

Løbende pasning og pleje af dit tag er ligesom med mange andre ting en nødvendighed. Generelt er det vigtigt altid at være opmærksom på revner, mosdannelser og lignende på dit tag, så du er sikker på, at dit tag altid er godt vedligeholdt og sikkert. En tagrenovering er derfor en god måde at vedligeholde dit tag på i de situationer, hvor det ikke er nødvendigt at foretage en udskiftning og lægge et helt nyt tag med tagpap.

Hos Jammerbugt Tag er vi ikke bange for at kalde os eksperter i tagdækning. Vi klarer alt i tagrenovering, uanset om det er for private kunder, eller det er hos et erhverv.

Vi kan også hjælpe dig

Har du et ældre tagpap med skader, som trænger til en renovering? Så er det uden tvivl Jammerbugt Tag, du skal rette henvendelse til. Vi står glædeligt klar til at hjælpe dig, så vi kan få dit tag til at skinne som nyt.

Vi er tilgængelige både på mail og telefon, og vi er uden tvivl fleksible, når det kommer til at få en aftale på plads. Hos os er det vigtigste, at du er tilfreds helt fra start til slut.

Derfor skal du vælge Jammerbugt Tag

Vi mener, at der er mange gode grunde til, at du skal vælge os til at stå for din tagrenovering. Vi har stor erfaring inden for området, og vi er samtidig ikke bange for at udfordre branchen. Vi er hurtige og effektive i vores arbejde, men uden at gå ned på kvalitet og grundighed.

Hvad koster en tagrenovering?

Der findes ikke en fast pris på en tagrenovering hos os, da det kan differentiere alt efter omfanget af renoveringen. Men selvom pris og varighed kan variere, er der én ting, der aldrig er forskel på, og det er kvaliteten af vores arbejde.

Overordnet set består en tagrenovering af, at vi med gode og miljøvenlige materialer sørger for først at rense i dit tag i dybden for eksempelvis mosdannelser og alger. Når taget er renset, desinficeret og tørret, maler vi det efterfølgende, og snart skinner det i takt med solen, som var det et helt nyt tag.

Vi kommer som din faglige tagdækker i Nordjylland meget gerne ud til et gratis tagtjek og vurderer hele situationen, inden vi kommer med et tilbud til dig. Der er naturligvis tale om et helt uforpligtende tagtjek. Du kan derfor føle dig tryg og sikker hos allerede fra første møde, hvor du ikke er bundet op på noget.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes