Nyt tag

Hvilke ønsker har du?

Et nyt, flot tag er altid en god idé. Både fordi det får værdien af din ejendom til at stige, men også fordi du med et nyt tag blandt andet kan vælge at få etableret et klimavenligt tag, som gavner fremtiden.

Når der lægges et nyt tag, er der generelt mange valg, der skal træffes. Det gælder både af farver, isolering, valg af bæredygtigt tag etc. Mulighederne er mange, men vi hjælper dig gerne med at få et overblik heraf.

Indhent gratis tilbud

Vi guider dig gerne til nyt tag med tagpap

Vi har i løbet af vores virke som tagdækker i Aalborg og Nordjylland oplevet lidt af hvert. Derfor ved vi, at det er en stor beslutning, når det kommer til valg af farve, materialer med mere til dit tag, da det er en stor del af hele dit hjem.

Hos os er du i trygge og kyndige hænder. Vi hjælper dig gerne fra start til slut og kommer med råd og vejledning til, hvad der er den optimale løsning i din situation. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds, og derfor må du altid gerne tage kontakt til os for spørgsmål både før, under og efter, at vi har lagt dit nye tag.

Nyt tag tagpap: Taget gør boligen til et hjem

Der er ingen tvivl om, at et tag er noget af det vigtigste ved hele udtrykket på et hus. Der er både kosmetiske og praktiske ting forbundet med et tag, og derfor er det vigtigt, at det altid er i orden og fremstår sundt og vedligeholdt.

Der kan være flere grunde til, at det er blevet nødvendigt for dig at foretage en udskiftning af dit tag. Måske er der sket en skade på det? Det kan være, du er ved at lave hele huset om? Eller også er det bare blevet tid til, at der skal ske en forandring med taget?

Uanset hvad årsagen er til, at du overvejer et nyt tag, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Jammerbugt Tag kan vi klare alle former for tagdækning som din tagdækker i Nordjylland, og vi udfører det tilmed, så du får et nyt tag med tagpap i den bedste kvalitet.

Hvad er prisen på et nyt tag?

Vi kommer altid gerne ud og vurderer omfanget af opgaven, taler valg af farver og materialer igennem og udregner et specifikt tilbud til dig, som naturligvis er helt uforpligtende. Det er først, når vi har regnet alt sammen, at vi kan give dig en pris på, hvad dit nye tag vil koste.

Et nyt tag med tagpap kan variere i pris, da omfanget af opgaven spiller en stor rolle. Kontakt os derfor gerne, så vi kan arrangere et møde. Derefter kan vi give dig en pris og et overblik over omfanget.

Selvom vi ikke kan give dig en pris på forhånd, kan vi med sikkerhed love dig én ting allerede nu: Bruger du os til at lægge dit nye tag, vil du opnå et resultat af høj kvalitet, som har en lang levetid. Vi kan tilmed love dig, at dit nye tag vil stå færdigt til den aftalte tid.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes