Jammerbugt tag

Stor viden og erfaring

Vi er stolte af at kunne sige, at vi i den grad ved, hvad vi laver. Vores erfaring inden for tagdækning og renovering er stor, og det kommer i den grad til udtryk i al vores arbejde. Vores erfaring har givet os stort kendskab til håndværket og en bred palet af viden inden for området.

Rent faktisk har vi mere end 6 års erfaring med tagdækning. Den erfaring gør vi ofte brug af, for der er ikke den problemstilling, vi ikke kan løse eller håndtere, da vi har set det hele før. Det, vurderer vi, er en stor fordel.

Passion for håndværket

Jammerbugt Tag startede i sin tid som en iværksætterdrøm baseret på erfaring samt stor passion og interesse for erhvervet. Efter at have arbejdet mange år i et stort tagdækkerfirma fik indehaveren Mark Jensen blod på tanden til at starte sin egen virksomhed. Det er en beslutning, som ikke er blevet fortrudt et sekund siden.

I dag er Jammerbugt Tag blevet en virksomhed, som udfører tagdækning af høj kvalitet overalt i hele Nordjylland. Vi tager altid hånd om den enkelte kunde og skræddersyer en individuel løsning til dig, uanset hvor du befinder dig, og hvad der skal laves.

jammerbugttag-sektion2
jammerbugttag-sektion

Vi løser ethvert problem

Du skal endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi er tilgængelige, uanset hvilken forespørgsel du har. Måske vil du gerne vide mere om os og vores ydelser? Eller det kan være, du vil vide mere om, hvad processen er, når et forløb startes op? Alle forespørgsler er velkomne.

Husk, at du naturligvis også altid er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker, at vi kommer og vurderer dit tag. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, hvor intet er bindende.

En virksomhed med værdier

Som kunde hos Jammerbugt Tag er du altid i centrum, for det er uden tvivl dine forventninger, og mere til, som vi ønsker at indfri. Du kan tilmed være sikker på, at der er en god dialog helt fra begyndelsen, for hos os er høj kundetilfredshed en mærkesag.Virksomhedens værdier hersker der ingen tvivl om. Vi har godt håndværk, som er udført til tiden, som vores førsteprioritet. Vores arbejde er hver gang gennemarbejdet og professionelt helt fra yderst til inderst.

En professionel og imødekommende virksomhed

Hos Jammerbugt Tag er vi en professionel virksomhed med en stor faglig bevidsthed. Vi yder alt i tagpap til både private og erhverv, og vi har altid den personlige og gode service i top.

Når du er kunde hos os, er der ingen forstyrrende mellemled, for vi følger selv vores kunder til dørs. Det vil sige, at det er den samme, som du får i røret første gang, der også udregner tilbuddet til dig og efterfølgende udfører arbejdet.

Vi er samtidig et firma, som i den grad har benene solidt plantet i den jyske muld, hvilket især kommer til udtryk ved grundigheden i vores arbejde. Der er intet, der bliver overladt til tilfældighederne, og vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest.

Vi er, sagt med andre ord, aldrig tilfredse, før du er det.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes