Sedum tag/grønne tage

Det klimavenlige valg – Sedum tage

Måske har du på et tidspunkt besøgt et sommerhusområde, hvor alle sommerhusenes tage havde mos på? I fagsprog kaldes den slags for sedum tage, men de er også kendt som grønne tage.
Voilà: the men’s push-up shirt with built-in pecs and biceps metabolic renewal workouts long biceps calcific tendinopathy.
Tagene har det tilnavn, fordi de er enormt klimavenlige. De bliver af mange anset som fremtidens produkt, da der netop er tale om et bæredygtigt og klimavenligt tag, som bidrager til en bedre fremtid.

Indhent gratis tilbud

Et særligt udtryk

Selvom man skulle tro, at det var nok, at sedum tage er grønne og klimavenlige, så kan de grønne tage meget mere end det. Et sedum tag er meget bygningsrelateret og giver ikke blot dit tag, men hele dit hus et ganske særligt udtryk.

Taget har generelt en stor betydning for hele det udtryk, du giver dit hus eller din erhvervsbygning. Sedum tage kan gøre noget helt særligt, og mange kan lide det unikke, som denne slags tage skaber rent visuelt for bygningen og det generelle udtryk heraf.

Grønne tage kan være et krav

Det er med stor sandsynlighed ikke tilfældigt, hvis du har besøgt et sommerhusområde, hvor alle tagene var belagt med mos. I nogle boligområder, eksempelvis ved sommerhuse, er der konkrete krav, som fortæller, at tagene skal være sedum tage, da området skal bestå af klimavenlige tage.

Vores erfaring siger os, at det bliver mere og mere udbredt, at sådanne krav er fastlagt. Det gælder både i sommerhusområder, men det kan også være ved erhvervsbygninger eller andre boligområder, hvor krav om bæredygtige og klimavenlige tage skal efterleves.

Hvis du skal have udført tagdækning eller skal have renoveret dit tag for at efterleve bestemte krav, skal du endelig tage kontakt til os. Vi har stor erfaring inden for området, og vi vil med stor glæde også hjælpe dig med at få dit hus til at opfylde krav og ønsker for dit boligområde.

Overvejelser ved sedum tage

Ønsker du som enten privat eller erhvervskunde hos os at få et sedum tag lagt, er der en række overvejelser, der skal foretages. Sedum tage findes i en lang række forskellige nuancer, og der er derfor mange valg at tage i forhold til sammensætningen heraf.

Heldigvis har vi stor erfaring med grønne tage som tagdækker i Nordjylland, og vi ved, hvad der er værd at overveje samt hvilke sammensætninger, der er gode. Vi hjælper dig derfor trygt hele vejen gennem processen med gode råd og vejledning.

Vi står altid til rådighed

Hos Jammerbugt Tag ved vi, at det er en stor beslutning at vælge det rigtige tag både af økonomiske, visuelle og praktiske årsager. Vi tager derfor ikke munden for fuld, når vi siger, at et sedum tag uden tvivl kan være svaret på flere af de overvejelser, du gør dig i valget af dit tag.

Det er muligvis et dyrere tag at lægge, men til gengæld er der en lang række andre store gevinster. Eksempelvis er sedum tage en måde at bidrage til en grønnere fremtid, da det er en meget klimavenlig løsning. Det i sig selv må uden tvivl betragtes som en stor gevinst.

Vores services

Sedum tag

Tagrenovering

Nyt tag

Et uforpligtende tilbud på tagdækker Nordjylland

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit tag og efterfølgende udregner et tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vores tilbud er altid uforpligtende, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os.

Vi ser frem til forhåbentlig at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dit tag.

Jeg vil gerne kontaktes